34ste Halve triatlon Brasschaat – Zondag 25 juni 2017

Welkom op de “doyenne” van het Belgische triatlon.
De “lange afstand” triatlon is zoals de atleten welke hem beoefenen, uniek in wedstrijdorganisatie, uniek in wedstrijdbeoefening. Het is uit respect voor de triatlonsport en de individuele beoefenaar ervan, dat we elk jaar opnieuw een zo perfect mogelijke wedstrijd aanbieden, welke aan de nationale en internationale standaard voldoet. Reeds 35 jaar doen we dit in Brasschaat en zijn daarvoor tot ver buiten de grenzen gekend, daar mogen we met zijn alle fi er op zijn. Opnieuw nodigen wij u uit om de meer dan 400 atleten te komen aanmoedigen en samen met uw familie een onvergetelijke sportieve happening te beleven, in en rond het park van Brasschaat.

ZWEMMEN: aan de E10 plas om 12 uur, een 1,9 km lang zwemparcours. Start te voet of met de fiets te bereiken via de Miksebaan of eventueel met de auto via de Elshout- en Brechtsebaan (Schoten).

FIETSEN: 90 km tijdrijden aansluitend op het zwemmen om ± 12.30 u, via de Mikse- en de Mieksebaan tot het centrum van Brecht, via de Ringlaan en de Veldstraat tot Heibaard. Terug via de Noordkant van de snelweg naar de Hoekstraat, Overbroekstraat en Brasschaatbaan en terug naar Maria-ter-Heide, via Kerkedreef terug naar de Miksebaan. Deze ronde moet 2 maal worden afgelegd. Na de tweede ronde, Miksebaan richting Brasschaat, Vagevuurvelden, Door Vertraetelei en Park.

LOPEN: 21 km aansluitend op de fietsproef vanaf ± 14.50 u in het park van Brasschaat. Aankomst van de winnaar wordt verwacht iets voor 16.00 u.

Beste inwoners en bezoekers
De organisatie heeft in samenwerking met gemeentebesturen en politie, zijn uiterste best gedaan om alles zodanig te organiseren dat de atleten op een zo veilig mogelijke manier deze wedstrijd kunnen betwisten. Het is een parkoers op de openbare weg en daarom doen wij ook een beroep op u, om de opgelegde verkeersmaatregelen te respecteren en de instructies en bevelen van politie en seingevers stipt op te volgen. In naam van de meer dan 400 deelnemers, danken wij u bij voorbaat voor uw medewerking in deze.

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.