Davidsfonds Brasschaat – Lezing Belgische wijnen

Lezing ‘Belgische wijnen’ met proeverij door Gido Van Imschoot
Dinsdag 14 maart 2017 om 20 uur

De afgelopen jaren heeft de Belgische wijnindustrie enorme stappen voorwaarts gezet; hoewel het nog steeds om een beperkte capaciteit gaat die geproduceerd wordt in ons land. Op 5 jaar tijd verdrievoudigde de capaciteit van onze wijnproductie.

Gido Van Imschoot is sommelier en voorzitter van de Vlaamse Vereniging van sommeliers en Belgisch en Europees ambassadeur van champagne. Hij is ook verantwoordelijke rond wijneducatie op Hotel- en Toerismeschool Spermalie te Brugge. Hij publiceerde reeds meerdere boeken over wijn bij Davidsfonds uitgeverij en begeleidt jaarlijks meerdere wijnreizen voor Davidsfonds Cultuurreizen.

Deze lezing biedt hij ons een inzicht in Belgische wijnen en geeft hij per wijn die we proeven ook telkens de nodige achtergrond. We proeven deze avond 5 verschillende wijnen. Na afloop kan u deze wijnen bestellen tegen contante betaling en deze wijnen worden dan geleverd enkele dagen na de lezing.

OPGELET: inschrijvingen zijn verplicht en deze worden afgesloten op dinsdag 7 maart 2017 of vroeger wannneer de maxiumcapaciteit bereikt werd.

Prijs: VVK € 15 Davidsfonds cultuurkaarthouders.
€ 20 niet-leden
Jongeren ouder dan 18 jaar zijn welkom en betalen € 10.
Abonnementen gratis toegang.

Plaats: Ons Middelheem, Bredabaan 423
Reserveren: www.davidsfondsbrasschaat.be
of Johan Cruysweegs – tel. 03 651 51 60
activiteiten@davidsfondsbrasschaat.be

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.