De kogel is door de kerk, de Hemelhoeve kent haar nieuwe uitbaters

Na een doorgedreven, intensieve selectieprocedure zijn de nieuwe uitbaters van de Hemelhoeve gekend. Peter en Nathalie zullen de volgende 30 jaar het gezicht van de Hemelhoeve zijn. Hun passie, ervaring en originaliteit hebben de gemeente Brasschaat overtuigd om met hen in zee te gaan.

Nu de beslissing genomen is, zullen de nodige infrastructuurwerken zo snel mogelijk opgestart worden. Er wordt onder andere een nieuwe orangerie bijgebouwd achteraan de Hemelhoeve. De Brasschatenaar zal de volgende maanden de voortgang van de werken via de lokale en sociale media kunnen volgen.

De nieuwe uitbaters willen van de Hemelhoeve een ontmoetingsplaats voor elke Brasschatenaar (groot en klein, jong en oud) maken. Peter en Nathalie toveren de Hemelhoeve om tot een ‘Gastrobar’ waar je kan genieten van de Belgische keuken, foodsharing concepten en een gezellige bar.

De geplande samenwerking met het Cultuurcentrum belooft ook veel goeds. Een exacte openingsdatum van de ‘nieuwe’ Hemelhoeve is nog niet gekend, maar staat gepland voor het begin van de zomer.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.