“Fiesta Europa” het ultieme vakantiegevoel naast je deur!

Ook dit jaar komt “Fiesta Europa” op 14, 15 en 16 juni met plezier terug 3 dagen naar Brasschaat. Ons bonte gezelschap marktkramers zet de tenten op de Hemelweide (Gemeentepark) op.

Uniek concept
Op “Fiesta Europa” vind je Corsicaanse specialiteiten naast Italiaanse salami en kazen, Franse zeep en lavendel, Duitse juweeltjes, Griekse olijfolie … Verwacht je aan een 35-tal standhouders die met plezier specialiteiten uit hun land of regio te koop aanbieden. En het gaat heus niet alleen over eten en drinken, ook allerlei artisanaat is er te vinden. Kwaliteit, originaliteit en authenticiteit staan voorop.

“Fiesta Europa” is echter veel meer dan een kleurrijke markt. Je kan er niet alleen komen shoppen bij de internationale kramen, je kan er ook lekker eten en drinken. Op ons gezellig terras vind je een kwaliteitsvol aanbod van gerechten en bijhorende dranken. De gevestigde waarden zoals paëlla, pizza, hamburgers, de Paljas bierstand, wijnen en cocktails … Je zal er allemaal van kunnen genieten!

Ruime openingstijden
De openingstijden op vrijdag hebben we wat uitgebreid t.o.v. vorige jaren, zodat mensen al vanaf vrijdagmiddag kunnen langskomen. Op vrijdag beginnen we om 12 uur en blijven we open tot 22 uur. Zaterdag kan je de hele dag bij ons terecht vanaf 10 uur tot 22u en zondag van 10 tot 19 uur.

Animatie
Op elk moment van de dag willen we op Fiesta Europa de juiste sfeer scheppen. Dat doen we met leuke optredens, waar je van kan genieten van op ons gezellig terras. Raadpleeg onze website www.fiestaeuropa.eu of onze facebookpagina voor de meest actuele informatie. Kleine levensgenieters zijn ook meer dan welkom. In samenwerking met het Belgisch Kinderkanker Steunfonds bouwen we weer een leuk kinderdorp met springkastelen en knutsel- en speelzones waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Goede samenwerking
Het succes van “Fiesta Europa” is mede te danken aan de goede samenwerking met de gemeente Brasschaat. Daar zijn we dankbaar voor.

Openingstijden
Vrijdag 14 juni: 12u – 22u
Zaterdag 15 juni: 10u – 22u
Zondag 16 juni: 10u – 19u


 

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.