Gooreinds Tuinfeest 2017

Naar jaarlijkse gewoonte is het weer feest in de tuin van Gooreind! Op zondag 25 juni kan je terecht in het park aan de Theo Verellenlaan 87 voor muziek, kinderanimatie, een eigengemerkt FeelGood market enzovoort. Kortom een bruisend evenement voor het hele gezin.

De sportievelingen kunnen vanaf 8 uur ’s morgens starten aan de Gooreindse pijl, een fietstocht van 75 of 85 km. Wie de dag iets rustiger wil beginnen kan vanaf 9 uur komen snuisteren in de garageverkoop in de Theo Verellenlaan of op de eigengemerkt FeelGood market van 11 uur tot 17 uur. Ook de bibliotheek van Gooreind stalt zijn boeken uit tijdens een boekenverkoop van 10 uur tot 16 uur. Aan muziek is er dit jaar weer geen gebrek! Zowel lokale talenten als bekendere groepen krijgen hun plek op het podium! Vanaf 14 uur kan je optredens meepikken van onder andere Spider & The Fly, True Gods of sound & stone…

De Nootoplossing staat om 20 uur als afsluiter op het podium. Dit trio heeft uit het Nederlandstalige hit archief van de voorbije jaren een selectie gemaakt van originele en bekende meezingers. Ook voor de liefhebbers van English Singalongs, Franse Chansons of Duitse schlagers zit er zeker en vast iets tussen. Een levende jukebox waarbij het publiek bepaalt welke nummers ze spelen, ambiance voor iedereen! Denk daarbij nog 2 straffe straatanimatie-acts, foodtrucks en een heleboel kinderanimatie om het geheel compleet te maken. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd Gooreinds tuinfeest!

Klinkt goed? Kom dan zeker een kijkje nemen op zondag 25 juni in het park van Gooreind! Surf voor meer info naar Tuinfeest Gooreind of Eigengemerkt feelgood market via Facebook!


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.