Het WK-lied komt uit Brasschaat!

Het Antwerps collectief ‘Partie Plezier’ met de broers Stijn en Dries Caremans (Brasschaat), Ronald De Gruyter (Brasschaat), Jimmy Hendrickx (Jimmeke Slimmeke ex-zanger Katastroof) en Luc Mattens heeft een WK-nummer opgenomen ‘Den beker is van ons”.

Het idee stond al enige tijd geleden nog voor de heisa rond rapper Damso. De aanstekelijke meezinger werd opgenomen in de studio van Serge Ramaekers te Brasschaat.

Het lied gaat over onze voetballers die het ver kunnen schoppen in Rusland. “We maken ook een allusie op Mexico, nog steeds het meest succesvolle tornooi van onze Belgen. En we konden het natuurlijk niet nalaten ook even met de Nederlanders te lachen, die voor de tweede keer op rij een groot tornooi missen.” aldus Jimmy.

De groep heeft geen commerciële bedoelingen. De enige doelstelling is dat iedereen het nummer luidkeels kan meezingen wanneer het wereldkampioenschap begint. De groep deelt daarom gratis hun cd uit in de café’s en WK-fandorpen. Het nummer is ook te vinden op Spotify, iTunes, Tidal, …

Op de website: www.partieplezier.be kan je het nummer gratis downloaden… Opgelet, het nummer is een echte oorwurm!


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.