Klina-personeel zoekt zelf collega’s in nieuwe jobcampagne

Grootste werkgever van Brasschaat houdt Jobavond op 28/2

Medewerkers van AZ Klina spelen zelf de hoofdrol in een gloednieuwe en ludieke jobcampagne voor de technische dienst, de schoonmaakploeg en het keukenteam. Het ziekenhuis zoekt heel wat mensen voor deze diensten. Op 28 februari kunnen geïnteresseerden terecht op een jobavond.

Een kok die zijn groenten snijdt in een operatiekamer, een technicus die in de keuken soep mixt met boren en een schoonmaakster die haar poetsemmer gebruikt om koffie te schenken… Het zijn duidelijk mensen met een talent, maar op de verkeerde plaats. Met de slogan “Gebruik je talent op de juiste plaats” wil AZ Klina, met een knipoog, mensen warm maken voor een job bij de ondersteunende diensten in het ziekenhuis. En ze krijgt daarbij hulp van échte medewerkers die schitteren in de bijhorende campagne.

Jobavond 28 februari
Geïnteresseerden zijn welkom op een jobavond op 28 februari tussen 16u en 19u in campus Klina. Je kan dan kennismaken met het ziekenhuis en ontdekken wat een job bij AZ Klina inhoudt. Naast een rondleiding op de afdeling, krijg je ook de kans om naar de ervaringen te peilen van de huidige medewerkers van het keukenteam, de schoonmaakploeg of de technische dienst. Meer info: www.azklina.be


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.