Kom gezellig kerstshoppen in december!

Van zaterdag 8 tot en met 30 december staat Brasschaat in het teken van kerstshoppen. Onze Brasschaatse handelaars werkten samen met onze dienst lokale economie een programma uit. Het kerstshoppen is een onderdeel van de Brasschaatse shoppingkalender, ter promotie van de detailhandel in Brasschaat.

Er zijn in december 4 zondagsopeningen gepland: 9, 16, 23 en 30 december. Op zaterdag 15 december bezoekt de enige én echte Kerstman onze gemeente. Je kan hem tegenkomen in de verschillende winkelzones.

De winkelkernen zullen baden in het licht. Een heuse arrenslee met rendieren, volledig verlicht wordt uitnodigend opgesteld voor de kleinsten onder ons. Fun verzekerd! En terwijl de jeugd geniet van een schaatspartijtje in het winterdorp, kunnen de ouders in alle rust hun kerstinkopen doen. En als je toch weer last minute op zoek moet naar dat ene cadeau, denk dan ook eens aan de Brasschaatse kadobons. Altijd een goed idee!

Eveneens zal Radio Park muziek brengen via een pop-up radiostudio. De radiostudio vind je terug op het Dr. Roosensplein vanaf 8 december tot en met 23 december. Er wordt live uitgezonden op week- en weekenddagen tussen 10-18 uur . Je kan er liedjes aanvragen ten voordelen van het goede doel: dierenwelzijn!

“Brasschaat heeft vele troeven in handen om er een stemmige en aangename winkeltijd van te maken. Ik wil alvast onze lokale handelaars bedanken die ieder jaar weer straf uit de hoek komen door hun klanten een creatieve beleving aan te bieden en prachtig versierde etalages opmaken.”, stelt schepen van lokale economie, Goele Fonteyn.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.