Laatste versterkingen voor KHC Dragons

Ierse International Matthew Bell en Nederlands talent Bas van Valburg komen KHC Dragons versterken

Voor het seizoen 2019-2020 heeft KHC Dragons de 25-jarige Ierse verdediger & tevens international Matthew Bell, alsook de Nederlander Bas van Valburg aangetrokken waardoor het eerste team definitief vaste vorm heeft gekregen.

Matthew zal zijn Ierse ploegmakker en spelmaker van het Iers Nationaal Hockeyteam Shane O’Donoghue vervoegen bij het Dragons H1-team. Matthew Bell is sinds 2013 speler van de Ierse Nationale hockeyploeg en heeft inmiddels 97 caps op zijn naam staan. De afgelopen twee seizoenen speelde Bell bij Crefelder Hockey Club in Duitsland.

Bas van Valburg debuteerde en heeft een lange staat van (hockey)dienst bij MHC Oranje Zwart (nu Hockeyclub Oranje-Rood) in Eindhoven. Hij doorliep bij MHC Oranje Zwart alle jeugdreeksen en speelde er in het eerste team. Later maakte hij de overgang naar de Belgische competitie waar hij de kleuren van R Antwerp HC verdedigde.

Met de toevoeging van deze twee absolute toppers aan het eerst team, is KHC Dragons ervan overtuigd dat zij haar hoge sportieve ambities voor volgend seizoen zal kunnen waarmaken.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.