Laatste Winter op Wielen Brasschaat met afterparty

Perron Noord, Brasschaat – 10-13u. 17 maart 2019, 10-13u is het weer WoW-tijd! De tijd vliegt, het is de laatste van ons 4e seizoen. Een ‘oldschool’ editie… een oldtimermeeting op de fantastische locatie, die Perron Noord heet. Zodra alle plekken op Perron Noord ingenomen zijn door fantastische oldtimers, kunnen we uitwijken naar onze buren, Gunfire en Aëroclub. Gunfire museum zal ook geopend zijn, net zoals ‘den Toren’ de deur zal openen.

Deze editie ontvangen we weer een oldtimerclub, zij hebben een route uitgestippeld met als doel ‘Winter op Wielen Brasschaat’. Vanuit Aartselaar komt de Vlaamse Vehikel Klub onze kant uit. De mensen van ‘Historical law enforcement group VZW’ zullen ons ook deze keer weer bijstaan om alles in goede banen te leiden.

Een extraatje is dat we, aansluitend, een ‘After-WoW-Party’ hebben op de Aëroclub. Hiervoor krijgt elke chauffeur van een oldtimer een ticket voor verloting van de luchtdopen. Deelname gratis!

After-WoW-party
Aëroclub Brasschaat – 13u-17u

Een extraatje, aansluitend op onze Winter op Wielen Brasschaat, editie maart. Het winterseizoen wordt in schoonheid afgesloten, met dank aan sponsor Gertie Sound. We kozen als locatie de KACB, Koninklijke Aëroclub Brasschaat, een van onze goede buren. De Aëroclub had voorbije zomer te kampen met brand in een van de loodsen. We hopen met dit event toch een steentje bij te dragen aan de wederopbouw. En een surplus: MVCB (Motorvliegclub Brasschaat), deel van de Aëroclub, trakteert met 10 luchtdopen. Deze worden verloot onder de aanwezige deelnemers van Winter op Wielen Brasschaat. De oldtimer-chauffeur kreeg, bij het binnenrijden, misschien wel het winnende lotje. Vanaf 13u is het dus feest op de Aëroclub. Toegang gratis. Op het programma: Rick van der Kroon – Dutch Diamond en Dinny.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.