Mooie resultaten voor Acro II Gym op het Belgisch Kampioenschap

Het weekend van 19 en 20 mei 2018 was superspannend voor onze tumbling- en acrogymnasten! Na vele voorbereidende wedstrijden selecteerden ze zich voor het Belgisch Kampioenschap, dat is op zich al een hele prestatie. Op het BK tumbling Categorie A te Essen schitterde Dylan Verboven in zijn categorie 13-14 jaar: hij behaalde een ZILVEREN medaille! Ook Laure Julien sprong een goede reeks in Cat. 12 jaar en behaalde een mooie 7e plaats.

Op het BK Acro Categorie A te Gent veroverde het duo Cat. Seniores Silke Macharis (A2G) en Maxime Vantournhout (APG Puurs) een GOUDEN medaille! Het duo Cat. 12-18 j. Sofie Jaeken (A2G) en Tuur Verlent (APG Puurs) behaalden een BRONZEN medaille.
In Categorie 11-16 jaar werden Annelore Mos en Elise Julien knap 4e; het trio Cat. 12-18 j. Helena Heijens, Sara Van Hooydonk en Ise Schellekens werden 6e en het trio A Seniores Elisa Bott, Karen Peeters en Elke Knaepkens behaalden een 7e plaats.

Wat een afsluiter van het wedstrijdseizoen… Een dikke pluim voor al onze gymnasten, hun leiding en al hun trouwe suppoters. Al de wedstrijdresultaten kan u vinden op www.gymfed.be