Nieuw hoofdstuk voor Garage Gema en Van Dongen

Samen sterker dan alleen

Er staat iets groots te gebeuren… Peugeot Garage Gema (Brecht) en Peugeot Garage Van Dongen (Brasschaat) gaan de handen in elkaar slaan ondereen nieuwe vennootschap ‘Van Dongen en Gema bvba’.

Waarom deze samenwerking?
Er zijn slechts weinig ondernemers die de stap zetten en als gelijkwaardige partners de toekomst tegemoet gaan. Het vraagt wel wat durf en out-of-the-box-denken, maar als ze klaar willen zijn voor de toekomst, dan is het bundelen van krachten noodzakelijk. Door de teams samen te voegen hebben ze namelijk nog meer expertise en ervaring in huis en zijn ze uitstekend gewapend om de toekomstige technologische evoluties het hoofd te bieden. Hierbij wordt ook gekozen voor de huidige vestiging van garage Gema om het avontuur te starten. Deze locatie is namelijk voldoende ruim en biedt maximale groeikansen aan het bedrijf.

Feestelijke start
Momenteel wordt de garage in Brecht volledig klaargestoomd voor de toekomst, maar noteer alvast 15 en 16 juni in je agenda. Dan ben je uitgenodigd op het opendeurweekend in de volledig vernieuwde vestiging op de Molenstraat 100 te Brecht om het begin van de mooie samenwerking samen te vieren.


 

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.