Pannenkoekenjogging

21e WINTERDUATLON van ’t Wezels Omslagpunt te WUUSTWEZEL:
Kidsduatlon en Pannenkoekenjogging
ZONDAG 2 DECEMBER 2018

Op zondag 2 december komt in Wuustwezel iedereen aan zijn sportieve trekken: de recreatieve jogger, de kids, de competitieve en recreatieve duatleet! Dit alles gaat door aan het wijkhuis van Sterbos aan de Molenheide te Wuustwezel. Tussen 9.30h en 11.00h kan er vrij gestart worden voor de jaarlijkse recreatieve pannenkoekenjogging. Er is keuze uit verschillende afstanden tussen 5 km en 15 km.

Ook de allerkleinsten verwachten we aan de start om 12.30h. In de kidsduatlon meten de jonge atleten tussen 6 en 12 jaar zich met elkaar. Na afloop zijn er pannenkoeken voor alle deelnemende kinderen.

Om 14.00h gaat de 21e winterduatlon van start. Deze wedstrijd staat open voor zowel solo’s als duo’s. Het eerste loopgedeelte bedraagt 4km, het mountainbiken gaat over 22km en het tweede loopgedeelte bedraagt 2km. Nieuw dit jaar is dat onze wedstrijd één van de acht wedstrijden is van het nieuw opgestarte ‘Hammer Nutrition Crossduatloncircuit’.

Voor info en inschrijving kan je terecht op onze website: www.omslagpunt.be of bij:
– Marc Bevers: 0494/40.21.68
– Dré Billet: 03/669.87.44

Wij steunen met onze organisatie de VZW ADITI
Aditi is een advies- en informatiecentrum voor personen met een fysieke en mentale beperking, kwetsbare senioren en personen met een psychische kwetsbaarheid en hun netwerk (familie, begeleiders, zorgprofessionelen, ….). Zij kunnen er terecht met al hun vragen over seksualiteit en handicap en/of seksualiteit en ouderen. Info over hun werking vind je op www.aditivzw.be


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.