PARK-FM live vanuit kantoor wnd. burgemeester

In één van onze vorige edities maakten we het eerste Schlagerfestival in Brasschaat reeds bekend. Om dit nog eens extra onder de aandacht te brengen had wnd. burgemeester Koen Verberck samen met Park-FM een grandioos idee. We bouwen het kantoor van Koen voor enkele uren om tot radiostudio om van daaruit een live-uitzending te verzorgen.

Koen Verberck: “Ja, er zijn in dit bureau al vele belangrijke beslissingen genomen, ook door mijn voorgangers maar het is nog nooit gebruikt in zo’n ontspannen sfeer. Lang geleden kwam de vraag van Park-FM of ik mijn favoriete lijst van Vlaamse Schlagers wilde samenstellen. Tot mijn eigen verbazing was deze zo lang dat dit resulteerde in enkele uren uitzending. Ik geloof volledig in de aangeboden affiche: Salim Seghers, Micha Marah, Dennie Damaro, Eveline Cannoot, Sugarfree en uiteraard De Romeo’s. Het weer hebben we niet in de hand maar ik hoop dat we hierbij de start geven van een echt Vlaams muziekfeest. Via via heb ik vernomen dat er ook liefhebbers zijn voor een metal-festival. Niet echt mijn genre maar je moet openstaan voor allerlei genres. Wie weet? Als afsluiter van deze zomerse activiteiten spitsen wij allen de aandacht op 40 jaar Dorpsdag. Een echt dorpsfeest, niet vergeten dat er heel veel mensen van buiten Brasschaat komen. Iedereen komt net na de vakantie samen om herinneringen op te halen. Persoonlijk kijk ik uit naar deze jubileumeditie”.

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.