Speelterrein Neervelden is weer speelklaar!

Het speelterrein Neervelden in wijk Driehoek is weer speelklaar om kinderen uit de wijk en omgeving te ontvangen. “Er werden twee nieuwe toestellen geplaatst en het oude combinatietoestel werd afgebroken.

Brasschaat telt meer dan 30 speelplekken in de hele gemeente. In elke wijk zijn er speelplekjes te vinden. Het speelterrein op de Neervelden is gelegen in een binnengebied tussen de straten Neervelden, Onderheide en Willebeek. De gemeente Brasschaat liet het oude toestel weghalen en er werden twee nieuwe speeltoestellen geplaatst. Er staan een nieuwe schommel voor 2 personen en een combinatietoestel. In totaal werd er € 15.000 geïnvesteerd.

“De voorbije jaren heeft de gemeente extra ingezet op de vernieuwing van speelruimte. We hebben verschillende speelplekken grondig aangepakt. Ik vind het belangrijk dat kinderen kunnen spelen in hun omgeving, zo dicht mogelijk bij hun thuis en met de kinderen uit de buurt. Tegen de zomervakantie zal ook het speelterrein aan de Prolistraat in wijk Bethanie helemaal afgewerkt zijn”, aldus nog schepen Niels de Kort.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.