Sport mee in het najaar

Brasschaat heeft oog voor de gezondheid van haar burgers en geeft ze een duwtje in de rug naar voldoende beweging. In het najaar kan je weer volop sporten met de nieuwe lessenreeksen sport overdag.

Vanaf 26 augustus kan je online inschrijven voor de sportinitiaties voor volwassenen georganiseerd door vzw Sport Plus Brasschaat. Vanaf 27 augustus kan dit ook telefonisch of op de sportdienst.

Deze periode loopt van september tot december. Je kan kiezen tussen badminton, body gym, curve bowls, fit dans, fun dans, kracht van aandacht, mindful wandelen, pilates, taichi, tennis, yoga, stoelyoga, yoga als pijnbestrijding, yin yoga en zumba.

De sporten worden georganiseerd in de verschillende dienstencentra van de gemeente, in sporthal Sportoase en in de zaal van Ons Middelheem en Prins Kavelhof.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 2,50 euro per les voor inwoners van Brasschaat, 2,25 euro per les voor 55-plussers en de anderen betalen 3 euro per les. Het totaal bedrag is dus afhankelijk van het aantal lessen.

Meer info en inschrijven:
sportdienst Brasschaat | Verhoevenlei 11 | T 03 650 03 30
sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be


 

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.