Word lid van de Cultuurraad

Culturele verenigingen en cultuurdeskundigen (kunstenaars, acteurs, zangers, dirigenten, historici, galerijhouders…) kunnen tot 15 februari 2019 hun kandidatuur indienen voor de cultuurraad 2019-2024.

De cultuurraad is een vereniging die het gemeentebestuur adviseert in verband met culturele aangelegenheden. Verder organiseert de raad kleinschalige evenementen zoals cultuurcafés, een culturele uitstap, een nieuwjaarsreceptie en een cultuurquiz. Op die manier probeert ze de samenwerking tussen de verenigingen te bevorderen.

Verenigingen aangesloten bij de Cultuurraad kunnen, onder voorwaarden, aanspraak maken op gemeentelijke toelagen en kortingen op huur van de gemeentelijke infrastructuur (Sint-Jozefskapel, Theater Hemelhoeve, Ruiterhal…).

Heb je interesse in cultuur en wil je meewerken aan de uitbouw van het culturele leven in Brasschaat, neem dan contact op met het secretariaat van het cultuurcentrum (tel 03/650.03.40) of via het mailadres van de cultuurraad: cultuurraad@brasschaat.be.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.