10e WuustWezelse Oldtimer Meeting in Gooreind

Voor de 10e feesteditie van de WuustWezelse Oldtimer Meeting zakken de organisators terug af naar hun toplocatie: Kerkplaats te Gooreind op zondag 22 Mei! De omliggende straten worden die dag afgesloten en gebruikt om de mooie bolides een plaats te geven! De Theo Verellenlaan wordt die zondag de blinkende oldtimerstraat in hartje Gooreind. De inschrijvingen lopen tot 250 oldtimers. De meeting is vrij toegankelijk en wel vanaf 9 u. Om 10 u wordt het startschot gegeven en kleuren de deelnemende voertuigen de startboog gevolgd door het fotomoment. De rondrit is ongeveer 70 km lang.

Op deze hoogdag hebben wij in de namiddag om 14u. een live optreden van coverband “Midlife”. Van 15 tot 15.30u. komt sfeermaker “Sam Gooris” het publiek entertainen. Met zijn gezellige energie weet hij jong en oud met zich mee te krijgen. Knallers als Laat het gras maar groeien, Marijke en Basketsloefkes…, allemaal tophits waar iedere generatie luidkeels kan mee zingen. Als afsluiter zal Concordia Gooreind met vreugde hedendaagse tot lichte popmuziek brengen.

Drank, frieten, hamburgers, ijsjes, mini-kermis, springkasteel, het is allemaal aanwezig. Kortom, een leuke en gezellige dag voor jong en oud. Zondag 22 mei 2022, Kerkplaats Gooreind van 9u -18u. – www.wwom.be


Comments are closed.