Mega Salsa Nacht: 17 juni

Naar jaarlijkse gewoonte gaat de MEGA SALSA NACHT door op zaterdag 17 juni 2017 in de Ruiterhal (Gemeentepark 10), te Brasschaat. Zoals steeds gebeurt deze avond volledig ten voordele van het goede doel. Dit jaar gaan de baten naar www.caluna-world.com

De opbrengsten zullen zeer goed kunnen aangewend worden door de vzw CALUNA uit Kapellen voor hun project in Warang/Senegal, een school voor dove kinderen, die geen toegang krijgen tot onderwijs, maatschappelijk, sociaal en emotioneel uitgesloten worden Vzw CALUNA is al negen  jaar actief in België, Guatemala, Cambodja en Senegal en heeft sociale keukens in Ghana en Indië, voor een 300-tal kinderen. Onderwijs, water, voedsel en medische bijstand voor kansarme kinderen is hun dagelijkse bekommernis. Alle kinderen hebben recht op een hoopvolle en menswaardige toekomst. Het is met onstilbaar enthousiasme dat CALUNA dagdagelijks ijvert om vele kinderdromen waar te maken.

De opbrengsten van deze MEGA SALSA NACHT gaan dus voor 100% naar de werking van de school. Werkingskosten heeft Caluna niet die worden door een andere persoon gedragen. Iets waar Caluna best trots op is.  In eigen land geeft CALUNA ook gratis workshops mondiale vorming in scholen om kinderen bewust te maken van het leven elders. De avond zelf starten we met Salsa initiatie-lessen. Gevolgd door het  live optreden van Orquesta Pegasaya, afgewisseld met DJ’s El Patron en Pablo, die hun verdiensten in de Salsa wereld al serieus hebben bevestigd en verschillende life act om u te verrassen.

 Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er zo maar eens eventjes een 80 vrijwilligers voor en achter de schermen.
De inkom is slechts 8 Euro in voorverkoop via [email protected]. Aan de ingang betaal je 10 Euro.
Verder zal men de consummatie prijzen ook zeer democratisch houden.
Allen daarheen om deze zwoele en uitbundige avond niet te missen!!!


Comments are closed.