Sinterklaas bezoekt Brasschaat

Op zaterdag 26 november zullen Sinterklaas en zijn Pieten een volledige dag aanwezig zijn voor de Brasschaatse kinderen om er samen een groot feest van te maken. PIVOLTÉ en de Koninklijke Jachthoornkring “Jagermeesters van Sint Hubertus” Brasschaat zijn ook van de partij.

Sintelligente brievenbus
Ook Sinterklaas gaat mee met zijn tijd en maakt gebruikt van moderne technologie. Kinderen die een tekening of een briefje hebben voor Sinterklaas kunnen dat in de Sintelligente brievenbus stoppen. Deze brievenbus weet meteen wat er met je brief of tekening moet gebeuren. De Sintelligente brievenbus is beschikbaar op elke stopplaats.

De Sint persoonlijk ontmoeten
De Sint wil graag zijn kleine vrienden ontmoeten op het Kasteel van Brasschaet. Om een en ander vlot te laten verlopen is het nodig dat je je vooraf inschrijft met een tijdsslot tussen 16 en 18 uur. Het ontmoetingsmoment is bestemd voor kinderen tot 8 jaar. Je dient enkel jouw kind in te schrijven. Een kind of meerdere kinderen dient steeds vergezeld te zijn van een begeleider. Op het gereserveerde uur dient u zich aan te melden aan de inkom links aan de trappen van het Kasteel van Brasschaet. Is het nog niet aan jullie, kan u steeds terecht in het Sint-dorp voor een hapje, drankje en kindvriendelijke activiteiten. Inschrijven via www.brasschaat.be/sint

Sinterklaasstoet
Om 14 uur vertrekt de Sinterklaasstoet aan de Prins Kavellei richting Zegersdreef. Mis het niet!

Sinterklaasjournaal
Wil je alvast wat voorpret, bekijk dan zeker het Sinterklaassjournaal.

Comments are closed.