Alle Brasschaatse verenigingen welkom in De Polygoon tijdens infomoment

Eind vorig jaar opende gemeenschapscentrum De Polygoon (voorheen zaal De Kring) aan de Kapellei 15 in Maria-ter-Heide officieel de deuren. Hiermee staan er 2 nieuwe zalen ter beschikking van de verenigingen voor heel uiteenlopende activiteiten.

De podiumzaal met zijn 216 theaterzitjes leent zich uitstekend voor toneelvoorstellingen, muziekoptredens, lezingen voor groot publiek, vertellingen, boekvoorstellingen enz. Deze vroegere cinemazaal van het leger heeft nog deels de authentieke inrichting en ademt zeker nog de sfeer en uitstraling van weleer. In de loop van de periode werden uiteraard wel verbeteringen aangebracht. Vóór de opening onder de nieuwe naam eind vorig jaar werd de podiumzaal aan de buitenzijde geïsoleerd en gerenoveerd.

Tegen de podiumzaal aan liet de gemeente een nieuwe ontmoetingsruimte bouwen met plaats voor 70 personen. Uitgerust met een nieuwe keuken is deze zaal vooral geschikt voor vergaderingen, lezingen, seminaries, workshops, infodagen, brei- en haakgroepen, babyborrels, verjaardags- en familiefeestjes enz. Ook particulieren hebben de mogelijkheid om deze ruimte afzonderlijk te huren.

Het bestuur van De Polygoon vzw nodigt alle Brasschaatse verenigingen uit voor een infomoment in de 2 zalen op Zondag 23 juni van 11 tot 17u.

Er is dan doorlopend gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden van De Polygoon. U kunt overal een kijkje nemen en de bestuursleden staan klaar om op al uw vragen te antwoorden. Ons gelegenheidscafé in de ontmoetingsruimte zal ook geopend zijn.

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.