C-Koren • Kerstconcert

Na maanden helemaal niets mogen doen, na veel experimenteren met virtuele koren, na repetities in openlucht, repetitiezalen met looplijnen en gedesinfecteerde stoelen, zingen met mondmaskers en veel te ver uit elkaar staan… na anderhalf jaar uitstellen, afgelasten en de moed erin proberen houden… mogen we weer! Het was even wennen, die eerste keer wat dichter bij elkaar staan en zingen zonder mondkapjes. Maar het voelde aan als een bevrijding, als een (weder)geboorte.

Geen mooier moment om dat samen met jullie te vieren rond kerst en nieuw. Geen betere manier dan met een concert waarin de acht C-Koren allemaal hun opwachting maken. Zondag 19 december om 15.00 uur en woensdag 29 december om 19.30 uur verwelkomen we jullie in de Sint-Lambertuskerk in het centrum van Ekeren (de deuren gaan een half uurtje voor aanvang open). Na de concerten is er mogelijkheid tot napraten in de Akerzaal van het Ekers Hof (Groot Hagelkruis 6).

Tickets: VVK € 13 – Kassa € 15 – Kinderen jonger dan 10 jaar € 8
Reservaties: c-koren.be of 0499 33 15 14 (telefonisch t.e.m. 13 december)

Wij zullen de evolutie en maatregelen rond covid op de voet volgen. Gelieve er rekening mee te houden dat voor deze concerten mogelijks een “Covid Safe Ticket” zal moeten voorgelegd worden en/of een mondmasker zal moeten gedragen worden. De allerlaatste info zal u steeds op onze website (c-koren.be) kunnen vinden.


Comments are closed.