Crowdfunding De Polygoon

Terug wekelijks naar de cinema in Brasschaat, een mooi vooruitzicht volgens jullie vele reacties! In september worden die plannen werkelijkheid. We laten de authentieke en sfeervolle zaal De Polygoon (voorheen De Kring) gedeeltelijk herleven als cinemazaal. Bijna 100 jaar geleden opgestart als cinemazaal van het leger keken ontelbare militairen en burgers hier week na week film.

Op een aangename manier film kijken en beleven in dit historische kader kan uiteraard niet zonder de zaal te voorzien van een groot scherm, aangepaste filmprojector en bijhorend geluid. En hierbij kunnen we jullie duwtje in de rug zeker gebruiken!

Bouwen jullie mee aan Cinema Polygoon?
Steun dan onze crowdfundingcampagne!

Voor giften met o.a. filmtickets als tegenprestatie of met fiscaal attest​: meer info: www.depolygoon.com/crowdfunding.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf € 40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). Je kan ook rechtstreeks een gift overmaken op de bankrekening “crowdfunding” van De Polygoon vzw: BE77 7350 5866 1342 (niet voor fiscaal attest!).

Waarvoor zamelen we deze giften in?

Scherm 5,50 m breed € 10.648
Projector Optoma + long throw lens € 18.719
Geluid + connectiviteit € 17.090

Als het budget voor scherm en geluid ingevuld is, kan het project al van start gaan. Met jullie hulp zorgen we ervoor dat dit mooie erfgoed bewaard blijft en brengen we mensen samen in Cinema Polygoon in Brasschaat om van film te genieten.

Bedankt voor jullie steun!


 

Comments are closed.