De Prima Donna’s schitteren op 11 juli in het Kasteel van Brasschaat

Eindelijk weer met LIVE publiek

Klassieke muziek saai en oubollig? Niet bij de Prima Donna’s! De Prima Donna’s en hun Prima Donna Ensemble vieren de Vlaamse Feestdag met zomerse duetten en heel wat humor in het kasteel van Brasschaat. Verwacht u aan klassieke muziek met een knipoog, ook voor hen die nog niet weten dat ze van opera houden.

De jonge sopranen Anouk Antonissen en Sanne Vleugels zijn pas net afgestudeerd maar zingen zichzelf nu al naar de grote podia. Hun missie? Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen. Met unieke muziektheatervoorstellingen en atypische concerten verrassen ze jong en oud, liefhebber en criticus. Op 11 juli schitteren de zangeressen in het Kasteel van Brasschaat. Ze omringen zich met talentvolle conservatoriumstudenten die na lange tijd eindelijk weer voor LIVE publiek mogen spelen.

Tickets boeken kan via www.primadonnas.be
Voorafgaand aan het concert kunt u indien gewenst genieten van een feestelijke brunch in het kasteel, bij te boeken op de website van het Kasteel www.kasteelvanbrasschaat.be/brunch/ of via [email protected]


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.