Fotozoektocht Buitengewoon Brasschaat

Ja, fietsen doen we allemaal wel eens. Het is een gezonde en sportieve vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Fietsen is ook genieten van alles rondom je. En laat dat nu mee het doel zijn van deze fotozoektocht voor tijdens de vakantiemaanden: onze parkgemeente eens op een andere manier bekijken en nieuwe dingen ontdekken!

Je kan in je eentje deelnemen, met enkele vrienden of met het hele gezin. De tocht loopt langs de fietsknooppunten op het Brasschaatse grondgebied. De gekende groene verkeersplaatjes langsheen het traject vormen dus de wegwijzers.

Eenvoudig, want zo kan je starten op ieder willekeurig punt, in iedere richting kort bij je woning. Op de volgende bladzijden vind je de detailfoto’s van ‘dingen’ die je op je fietstocht tegenkomt. Je moet er soms wel een geoefend oog voor hebben. Bij iedere foto hoort een bijpassende vraag.

Deze zoektocht loopt tijdens de vakantiemaanden van 1 juli tot en met 30 september. Een online versie van de brochure is te downloaden op onze facebookpagina, Buitengewoon Brasschaat.

Er worden leuke prijzen voorzien voor de winnaars die worden bekend gemaakt tijdens een proclamatie.
(Onder voorbehoud geldende corona-maatregelen! Anders worden de prijzen bezorgd.) Vergeet dus zeker het wedstrijdformulier met je antwoorden niet in te dienen!

De deelnemingsbrochures zijn ook verkrijgbaar bij:
Infopunt, dienst toerisme, Bredabaan 182, Brasschaat
Klik-Graphics, Van de Wiellei 33, Brasschaat
Café Belle Vue, Bredabaan 1045, Brasschaat
Optiek Jan Huysmans, Bredbaan 1003, Brasschaat

Dit is een initiatief van Buitengewoon Brasschaat


 

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.