Freddy Mercury, springlevend?

“Under pressure”, we hebben het afgelopen jaar echt wel onder druk gestaan. CoViD heeft een grote impact gehad in ons dagelijkse leven. Maar we keren met rasse schreden terug naar het nieuwe normaal. We kunnen dan ook, met trots, aankondigen, dat het Militair Commando provincie Antwerpen, zijn 35ste Lenteconcert zal organiseren op 05 oktober in de Singel in Antwerpen. Het lange wachten op deze editie, was echter de moeite waard.

Freddy Mercury, het gezicht van de rockgroep Queen en misschien wel de beste showman die er ooit is geweest, heeft ons jammer genoeg vroegtijdig verlaten, maar we denken dat we een waardig alternatief hebben gevonden met de “Tribute groep Mother Mercury”. Onze “Great pretender” luistert nu naar de naam Sonny Vandeputte en brengt, samen met de Royal Band of the Belgian Airforce” alle klassiekers tot leven in een overweldigende show. “Radio Ga Ga” zal je meeschreeuwen, maar zal je waarschijnlijk nog nooit in deze vorm hebben meegemaakt.

“Somebody to love” is het motto van het concert. De opbrengst van het concert gaat traditioneel integraal naar enkele sociale doelen binnen de provincie Antwerpen maar tijdens deze editie zal ook de zorgsector in de bloemetjes gezet worden om hen te bedanken voor hun bijzondere inspanningen tijdens het afgelopen jaar.

Wil je er zelf ook bij zijn en met je vinger omhoog, hoofdschuddend “Bohemian Rhapsody” mee brullen, dan kan dit nog. Voor de snelle beslissers, één adres: [email protected].


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.