Gewoon Anders en Amatogo brengen ‘kabaal op het eiland’

Gewoon Anders en Amatogo brengen met ‘kabaal op het eiland’ uniek inclusief theater in Brasschaat. Herfstvakantie 2017.

In de herfstvakantie kunnen we weer genieten van een nieuwe voorstelling van theatergroepen ‘Gewoon Anders’ en ‘Amatogo’. Samen brengen zij inclusief theater, waarbij zowel mensen met als zonder beperking op het podium staan. De jonge acteertalenten van jeugdgroep Amatogo uit Wuustwezel ondersteunen de spelers met een beperking van ‘Gewoon Anders’, de theatergroep van Ludentia, de vrijetijdsdienst van OLO vzw uit Brasschaat.

Een mooie traditie, die om de 2 jaar een nieuwe musical oplevert. Dit keer is dat ‘Kabaal op het eiland’. Vier gangsters houden zich schuil op een rustig tropisch eiland. Maar dan meert een cruiseschip vol kleurrijke passagiers aan. Wat volgt, is een hilarische opeenstapeling van misverstanden en gekke situaties..

De repetities lopen intussen op hun einde.
De jongeren van Amatogo helpen de acteurs met een beperking om de teksten en de liedjes te leren. De spelers van Gewoon Anders gooien hun meeslepende enthousiasme in de strijd. Dit alles onder de deskundige leiding van regisseur Erwin Van Nispen en vrijwilligers. Intussen is iedereen klaar om tijdens de herfstvakantie het beste van zichzelf te geven, net zoals twee jaar geleden.

Waarom maar om de 2 jaar een stuk spelen?
Inclusieve producties vergen heel wat voorbereidingen, iedereen is het ganse jaar in de weer. De 40 acteurs hebben heel veel repetities. Vanaf februari is dat om de 2 weken, na de zomervakantie wekelijks en in de week voor de uitvoering zelfs dagelijks. Zo komen ze telkens tot een mooi en professioneel resultaat.

We hopen u te mogen begroeten op de voorstellingen in theater Hemelhoeve, Gemeentepark 8 in Brasschaat. Dit zijn onze speeldata:
DONDERDAG 02/11/2017 om 20u (deuren om 19u)
VRIJDAG 03/11/2017 om 20u (deuren om 19u)
ZATERDAG 04/11/2017 om 14u (deuren om 13u) en om 20u (deuren om 19u)
ZONDAG 05/11/2017 om 15u (deuren om 14u)

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen via [email protected] of op het nummer 03 653 59 97. Meer info vindt u op www.ludentia.be.


Comments are closed.