N8 van Brasschaat vanaf nu ‘Sportoase N8 van Brasschaat’

De N8 van Brasschaat is trots te mogen aankondigen dat ze met Sportoase een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden voor de komende 8 jaar.

Na het succes van de eerste editie zijn we ervan overtuigd dat deze N8 enkel maar kan groeien in de positieve zin. Dat vorig jaar toppers zoals Niki Terpstra en Fabio Jakobsen aan de start stonden, toont het enorme potentieel aan van deze Brasschaatse wielerwedstrijd. Ook dit jaar hebben we weer enkele toppers kunnen strikken. Naast Jasper De Buyst & Oliver Naesen zullen er nog andere vedetten aan de start verschijnen.

Vorig jaar zagen we Dries De Bondt zegevieren waardoor hij dit jaar – mits een tweede zege – kans maakt om met de trofee naar huis te gaan. Deze mooie trofee van MAS TU VU, met een gouden juweeltje van 18 karaat, staat op een voet gemaakt van een restant uit het Oud Gemeentehuis.

Vanaf dit jaar hebben we voor de komende 8 (!) jaar dus ook een nieuwe hoofd- en titelsponsor: Sportoase.

Groep Sportoase NV, opgericht in 2005, realiseert en exploiteert multi-sportcomplexen in een PPS Structuur. Met haar 2 sterke en solvabele aandeelhouders, Groep Van Roey & Cofely Services, baat het ondertussen maar liefst 15 operationele vestigingen uit en zijn er 2 nakende openingen in Heist-op-den-berg en Deurne.

Na het allereerste complex in Leuven, opende in 2006 Sportoase de deuren in Brasschaat. Een samenwerking met de gemeentes Brasschaat en Schoten die tot op heden nog steeds een succesverhaal is.

Sportoase staat voor gezondheid en het uitdragen ervan in de breedste zin van het woord. Het is meer dan enkel een zwembad of fitness, het is sport vóór en door iedereen. Sportoase koppelt zich dan maar al te graag aan prachtige sportieve evenementen als de N8 van Brasschaat, meer zelfs Sportoase is enorm fier hoofd -en titelsponsor te zijn van een gevestigde waarde in de wielerwereld.

De eerste editie van de ‘Sportoase N8 van Brasschaat’ gaat door op dinsdag 3 september 2019! www.n8cycling.be


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.