Onze borden in de schoolomgevingen zijn slim. En jij?

Voor de lokale politie Brasschaat is verkeersveiligheid een absolute prioriteit. Tijdens het schooljaar gaat onze aandacht specifiek uit naar de leerlingen die in Brasschaat schoollopen en zich verplaatsen in onze gemeente.

Uit cijfers van de afgelopen maanden blijkt dat het aantal overtreders in de zone 30 schoolomgevingen nog erg hoog ligt. Blijven sensibiliseren is dus de boodschap en wij steken wat dat betreft een tandje bij!

Leerlingen als bruggenbouwer

Aan het einde van het schooljaar lanceerden we een tekenwedstrijd waarbij de beste tekening rond verkeersveiligheid in de schoolomgeving, meer specifiek zone 30, werd geselecteerd. De tekening is van een leerling uit de school Sint-Ludgardis, genaamd Theo. Hij ontvangt een prijzenpakket en weet dat zijn tekening ook zal worden gebruikt in onze communicatie rond zone 30.

Grote preventiecampagne
Vanaf woensdag 29 augustus lanceren we een heuse preventiecampagne in Brasschaat. We roepen iedereen op even slim te zijn als onze borden en de snelheidsbeperking van 30 km/ u in de schoolomgevingen te respecteren! Hierbij maken we gebruik van een video die speciaal voor ons werd gemaakt.

Meer info: www.politiebrasschaat.be


Comments are closed.