Proficiat Monique Boucquey voor 175 bloedgiften!

Het Rode Kruis, afd. Brasschaat huldigde op de bloedinzameling van juli Monique Boucquey, zij heeft maar liefst voor de 175ste keer bloed gegeven! Dat is een fantastische prestatie, als men weet dat om dit aantal bloedgiften te halen, men al minstens 44 jaar heel trouwe bloedgever moet zijn! Monique geeft niet alleen bloed, maar is ook een trouwe plasmagever. Om de twee weken gaan we vanuit Brasschaat met een vaste groep naar het bloedtransfusiecentrum om plasma te geven. Ook daar heeft Monique al heel wat giften op haar tellen staan. En of dit alles nog niet voldoende is, is ze ook nog vrijwilliger bij het Rode Kruis, op de bloedinzamelingen ontvangt zij de donoren altijd met de glimlach voor een kopje koffie of frisdrankje.

Monique, wij willen vanuit het Rode Kruis en zeker vanuit de ontelbare patiënten die jij al geholpen hebt een heel welverdiende “DANKJEWEL” zeggen voor al jouw inzet en om steeds weer opnieuw het beste van jezelf te geven.

Wil jij net als Monique patiënten in nood helpen, kom dan bloedgeven op een van onze volgende inzamelingen: maandag 7 september of maandag 5 oktober in de refter van het GIB – Door Verstraetelei 50 – Brasschaat, telkens van 17.30u tot 20.30u. Vanwege de Corona-maatregelen dient u wel een afspraak te maken via donorportaal.rodekruis.be en breng zeker uw identiteitskaart, mondmasker en eigen pen mee. Voor inlichtingen kan je steeds terecht bij Anita Van Rossem, verantw. bloed- en plasmageven Rode Kruis, afd. Brasschaat bloed@brasschaat.be of 0485 66 54 03.
Hopelijk mogen wij jullie verwelkomen op onze bloedinzameling!


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.