Safeonweb al geïnstalleerd op je telefoon?

Safeonweb heeft nu ook een app waarmee je op een snelle en eenvoudige manier op de hoogte blijft. Deze applicatie waarschuwt je voor cyberdreigingen en online oplichting.

Hoe installeer je de Safeonweb app?
De Safeonweb app wordt gratis ter beschikking gesteld voor iOS in de App Store en Android in de Google Play Store. Bij het eerste gebruik van de app moet je verklaren dat je gebruiksvoorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. Voor meer info over de app en het installeren ervan verwijzen we naar www.safeonweb.be

Waarom deze app installeren?
Gisteren ontving ik in mijn mailbox een mail van Belfius met de melding dat ik een nieuw bericht heb van mijn bank. Ik ben inderdaad klant bij Belfius. Toch stuurde ik deze mail door naar [email protected] omdat ik deze mail niet vertrouwde. Het mailadres van de verzender was nogal vreemd.

“Gisteren heb ik ook de app van safeonweb geïnstalleerd op mijn GSM. Deze ochtend kreeg ik van de app een melding dat de betreffende mail veel circuleert en dus inderdaad verdacht was.”

Denk goed na voor je op een link in een mail, SMS of ander bericht klikt.


Comments are closed.