Technisch Atheneum Brasschaat pakt uit met twee wetenschapsboxen

Wetenschap is fun, dat bewijst TA Brasschaat met de lancering van de twee boxen die je onderdompelen in de wereld van de wetenschap. In beide veilige sets met handleiding vind je alles voor leuke experimenten om de wetenschap te ontdekken in het dagelijkse leven. De boxen zijn erop gericht om de belangstelling van de jongeren voor een wetenschappelijke richting op het TA Brasschaat op te wekken. Fun en leren gaan zo perfect hand in hand.

Twee boxen, één missie
Om ervoor te zorgen dat de experimenten aansluiten bij de leefwereld, interesses en kennis van de jongeren, voorziet de school twee wetenschapsboxen.
De eerste is gericht op leerlingen van tien tot twaalf jaar die binnenkort de overstap naar het secundair onderwijs zullen maken. Deze box is laagdrempelig en maakt uitsluitend gebruik van huis-tuin-en-keukenmiddeltjes.
De tweede box is ontworpen op maat van leerlingen in de eerste graad secundair onderwijs. Deze experimenten vragen iets meer wetenschappelijke achtergrond, maar staan daarom niet minder garant voor plezier.

Alle experimenten zijn makkelijk thuis uit te voeren.
Beide boxen dagen je ook uit om enkele denksport puzzels op te lossen. Breng je antwoordformulier binnen bij TA Brasschaat op 26, 28 of 29 mei en ontvang een leuke verrassing.

Wil jij ook een wetenschapsbox scoren?
Dat kan! Haast je naar www.ktabrasschaat.be en bestel hier jouw box. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.

Contact
Meer weten? Surf naar www.ktabrasschaat.be of geef ons een seintje!
Prins Kavellei 98
2930 Brasschaat
T – 03/651 55 71
[email protected]


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.