Turnshow Acro II Gym “40 Years of Magic” was… Magic!

Wat een magische momenten mochten we beleven tijdens onze 3 turnshows van 14 en 15 mei 2022! Na het uitgestelde turnfeest van 2020 hebben onze trainers en gymnasten keihard geoefend om het beste van zichzelf te kunnen geven op onze “40 Years of Magic”. Zowel de allerkleinste als de grotere gymnasten, onze topsporter Noah en acropartner Seppe, brachten vol overgave hun nummer aangemoedigd door een enthousiast publiek. Hartverwarmend was het om te zien hoe ze schitterden en iedereen genoot van dit samenzijn.

Duizend maal dank aan alle vrijwilligers die voor en achter de schermen geholpen hebben om van deze editie, ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan, een succes te maken. Dank ook aan onze sponsors, de sportdienst, Sportoase, de gemeente Brasschaat.

Onze topsportgymnaste Helena Heijens en acropartner Bram Röttger verbleven intussen in Portugal om deel te nemen aan de Maia International Acro Cup (Worldcup Acrogym). Met drie foutloze oefeningen en een zeer knappe score van 30.000 punten voor hun combined oefening, wonnen ze 3x goud! Wat zijn we fier op al onze gymnasten en onze trainers!

Het was een MAGIC weekend…


Comments are closed.