Vijfde dorpsdag in Wuustwezel-centrum

Op zondag 22 september lanceert het gemeentebestuur in samenwerking met het dorpsdagcomité en project2990 een vijfde dorpsdag op de Bredabaan in Wuustwezel-centrum. Het belooft een feesteditie te worden met de nodige aandacht voor beleving!

Ondernemers, handelaars en verenigingen uit de hele gemeente stellen van 12 tot 18 uur hun activiteiten voor op de Bredabaan. In totaal zijn er 180 deelnemers. Op verschillende podia zullen 24 artiesten het beste van zichzelf geven. Daarnaast omvat het programma nog een modeshow, kinderanimatie, opendeurweekend handelaars Wuustwezel-centrum, demonstraties door verenigingen, een grote rommelmarkt in het Hagelkruis (van 9 tot 18u) en maak je kans om mooie prijzen te winnen aan de standplaats van project2990.

De Bredabaan is verkeersvrij vanaf het kruispunt Biest tot en met kruispunt Slijkstraat. Er zijn drie bewaakte fietsenstallingen en elke fietser ontvangt een gratis attentie.

Nieuw: Het “bijzonder straatje”
Voor het eerst zal op de dorpsdag een ‘bijzonder straatje’ te vinden zijn. Hier zullen zorg- en G-initiatieven standhouden en hun aanbod kenbaar maken. Je komt er bijvoorbeeld het Rode Kruis tegen met hun ambulance en vrijwilligerswerking. De Bewegen Op Verwijzing-coach Sven is ook van de partij met een bewegingstentje en toont hoe je gezonder kan worden door meer te bewegen. Daarnaast tonen verschillende verenigingen hun aanbod.


 

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.