Wielerwedstrijd OLO-ROTONDE CLASSIC in Maria-ter-Heide

Wij, maar ook onze G-sporters hadden er maanden naar uitgekeken om deel te nemen aan de jaarlijkse wielerhappening van Rotonde. Door de fusie van OLO en Rotonde was een kleine naamswijziging nodig en gaat die klassieker voortaan door het leven als “OLO-Rotonde Classic“. De “Grote prijs bouwwerken Van Laerhoven” blijft natuurlijk verbonden met onze Belevingskoers en de G-wielerwedstrijd Parantee en blijft een begrip in de G-wielersport.

De zon klom die zondag – 14 augustus 2022 – hoog aan de horizon waardoor onze G-sporters werden geconfronteerd met zeer hoge zuiderse temperaturen. Deze helse klimatologische omstandigheden konden onze G-sporters niet deren en ze lieten aan het talrijk opgekomen publiek nogmaals merken, dat ook G-sport onder de noemer topsport mag gecatalogeerd worden.

Het OLO-Rotonde souvenir kraam (met eigen werk) en de jaarlijks gesmaakte pannenkoeken van Pol De Schepper vonden ondanks de hitte gretige afnemers. Special guest “Tourist LeMC“ die een groot hart draagt voor het ganse G-sport gebeuren was niet enkel de ganse dag fysiek aanwezig maar verzorgde een 3-tal kleinere, maar daarom niet minder geslaagde optredens. Een uitzonderlijke dank gaat naar alle vrijwilligers, de talrijke sponsors, de gemeente diensten voor logistieke ondersteuning en onze Brasschaatse politie om alles in goede banen te leiden.

Als slot de toepasselijke woorden van Tourist LeMC uit een klassieker van hem “Ik hou van u zoals ‘k ben”
Edde mij dan ooit wel echt gekend
Want ik hou van u zoals ge se
Ik hou van u zoals ge se
Ik hou van u

Team OLO-Rotonde Classic

Comments are closed.