Wijkvereniging Hoge Akkerbloei schiet campagne “Cadeaucheques fietsbieb Brasschaat“ op gang

Op zaterdag 08 mei 2021 schonk de wijkvereniging van de Kaart “Hoge Akkerbloei” cadeaucheques van Fietsbieb aan KABAS (OCMW). Onze dienstdoende burgemeester Philip Cools kwam in hoogsteigen persoon de cheques in ontvangst nemen. Deze actie is tevens het startschot en promotie om giften in te zamelen waarbij we verenigingen, service clubs, bedrijven of losse sympathisanten aanspreken en proberen te overtuigen om deze cadeaucheque- actie financieel te ondersteunen.

Voor slechts € 20 per cheque geef je een kind 1 jaar gratis fietsplezier via onze Brasschaatse Fietsbieb. Met deze actie ondersteunt Hoge Akkerbloei onze fietsbieb slogan “Elk kind heeft recht op een degelijke kinderfiets.” Inlichtingen via [email protected]

150x dank!
Als initiatiefnemers van Fietsbieb Brasschaat (Gunther van Velthoven, Carina Rotthiers, Niels en Dirk de Kort en Bob Geysen) hebben we sinds de opstart (januari 2021) een fantastisch team met vrijwilligers op de been gebracht. Onze top-fietsherstellers Eddy van Esch, Freddy Seys en Hans Coolen, samen met de administratieve ondersteuning van Nikki Konings, Roland van Gysel en Paul Naudts hebben Fietsbieb Brasschaat duidelijk op de kaart gezet.

Fietbieb Brasschaat en ondertussen ook heel wat kinderen zeggen 150x dankuwel Brasschaatse burgers, want door jullie donatie bereikten we afgelopen week de kaap van 150 (mooie) kinderfietsen. Zonder jullie inbreng is Fietsbieb niet leefbaar. RESPECT!

Fietsbieb zoekt voorlopig enkel nog kinderfietsen maat 26” (grootste kindermaat)


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.