Achtste QUIP in de Bib

ACHTSTE QUIP IN DE BIB zaterdag 17 juni 2017 van 10 tot 15 u.
QUIP wilt zeggen QUILTEN IN PUBLIEK! De leden van de Quilt-Kunstkring “In de Hoven van Plaisantie” zullen U alle fijne kneepjes van het vak demonstreren ! Wij maken de mooiste kunstwerken met zgz.wegwerpstoffen, dus wij doen actief aan recyclage en met fantastisch resultaat ! Kom onze quilts met… hemden en dassen bewonderen! Maar ook quilts, klein en groot, met heel leuke fijne patchworkstofjes. Deze stofjes zijn steeds voordelig te verkrijgen tijdens onze lessen in Antverpia in Mariaburg. In onze Bib zijn heel wat patchwork- en andere handwerkboeken voorradig. Ook die zetten we in de kijker. Neem de gelegenheid te baat om ze in te kijken en eventueel mee te nemen. Misschien krijg je dan goesting om er zelf aan te beginnen, wie weet?

Schrijf reeds in voor ons nieuw lesjaar 2017/2018 dat begint op dinsdag 22 augustus, van 10u15 tot 15u30! (elke dinsdag) Het is er super gezellig, je zult het wel zien. En het is gezond voor lichaam en vooral geest. Als bezoeker ben je ook zeer welkom in ANTVERPIA, St.Antoniuslei Brasschaat-Mariaburg.
Tot ziens op zaterdag 17 juni van 10 tot 15 u. Breng eventueel je eigen werk mee en kom erbij zitten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Info :. Monica Verijke-deschepper: 0475.297.554


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.