Feestkrant 2018

Brasschaat heeft veel te bieden aan onze shoppende medemens. Het aanbod is groot en divers. Ook voor deze eindejaarsperiode plannen wij voor de Brasschaatse handelaars een Feestkrant die zal verschijnen in week 49. Dit is de week van de eerste december koopzondag. Voor Brasschaat, Gooreind en Wuustwezel zal deze geïntegreerd worden in het hart van de Brasschaatse Film. Voor de omliggende regio worden er 40.000 extra kranten gedrukt die verdeeld zullen worden in Schoten, Sint-Job, ’s Gravenwezel, Brecht, Kapellen, Ekeren Donk en Mariaburg-Ekeren. Samen goed voor bijna 64.000 brievenbussen!

In tegenstelling tot de vorige jaren willen we geen feestkrant maken met “standaard” advertenties, onder en naast elkaar, maar een krant met zogenaamde advertorials. Een advertorial is een verhaal(tje) over uw zaak, de mensen die er werken en wat er aangeboden wordt, aangevuld met een of meerdere foto’s. Om het verschil te maken met de rest van het grote aanbod in deze periode is de advertortial een uitstekend instrument. De krant wordt aangevuld met info over de geplande shoppingactiviteiten in de eindejaarsperiode. Om u een idee te geven hoe dat er uit gaat zien, vindt u een aantal modellen in de bijlage.

Als u zelf niet in de gelegenheid bent om dit stukje te schrijven en/of foto’s te maken, kan u dat uitbesteden. Wij hebben alvast voor u 3 Brasschaatse bedrijven aangesproken en kunnen u met hen in contact brengen voor copywriting en fotografie aan zeer interessante prijzen. Mediarista, Bright Sqaure en Commpaan.

Voor deze krant kunnen wij u 4 formaten aanbieden:
¼ pagina – 105 mm breed x 140 mm hoog = € 225,-
1/3 pagina – 215 mm breed x 90 mm hoog = € 290,-
½ pagina – 215 mm breed x 140 mm hoog = € 435,-
1/1 pagina – 215 mm breed x 290 mm hoog = € 850,-
Prijzen exclusief btw.

Materiaal voor deze uitgave dient ten laatste in ons bezit te zijn voor 23 november, uw bevestiging van deelname met het gekozen formaat graag zo spoedig mogelijk. Wij maken voor u de advertorial van uw tekst, foto en logo, zonder meerkost!

Uiteraard kan deze krant enkel doorgaan bij voldoende belangstelling.
Onderstaand een aantal voorbeelden van hoe zo’n advertorial er uit zou kunnen zien.