Forest Night Brasschaat 2017

Voor de 2de maal op rij wordt op 13 oktober het Brasschaats festival “FOREST NIGHT” in de ruiterhal van Brasschaat georganiseerd. Dit om de jeugd vanaf 16 jaar op een leuke manier samen te brengen, wat tegenwoordig niet meer eenvoudig is. Organisatie is 100% ten voordele van de jeugdwerking van KFC Brasschaat.

LINE-UP:

DJ F.R.A.N.K.
In zijn beginjaren speelt DJ F.R.A.N.K de pannen van het dak in de Belgische discotheken Highstreet, Dixies en Carré. Na dit waanzinnige succes zet de resident deejay in 1997 zijn eerste stappen in de producerwereld. In de zomer van 2003 volgt de grote doorbraak. DJ F.R.A.N.K mixt ‘Summerjam’ van Underdog Project met ‘Fiesta’ van The Sunclub. Het nummer wordt een gigantische hit en de plaat gaat maar liefst een miljoen keer over de toonbank. In één klap geniet DJ F.R.A.N.K internationale faam en wordt hij goede maatjes met wereldsterren Robbie Williams, 50 Cent en Beyoncé. Als Frank Ti-Aya, Natural Born Grooves en andere alter ego’s maakt DJ F.R.A.N.K aanstekelijke clubsounds en radiotunes. Met het nummer ‘Candy’ scoort de wonderboy opnieuw een Europese megahit. In 2011 ontvangt hij platina voor ‘Discotex (Yah!)’, een dancenummer met een wereldwijde release en een hoge x-factor dankzij de sample van Anita Meyer ‘Why Tell Me Why’.


GEBROEDERS KO
De muziek van de Gebroeders Ko spreekt een breed publiek aan. De heren maken feestmuziek voor alle leeftijden. In 2006 hadden de heren een gigantische hit met “Boten Anna”. De Gebroeders Ko maakten nog vele hits zoals: “Schatje, mag ik je foto?”, Helicopter”, Wunderbar“…. In juni 2017 is de nieuwste single ”We slaan nooit een feestje over” uitgekomen. Met hun enthousiasme en hun schier onuitputtelijke hoeveelheid hits zorgen de Gebroeders Ko ervoor dat elk optreden een fantastisch feest wordt!


DISCOBAAR DE Verdy’s (vader & zoon)
Zijn een vaste waarde voor Brasschaat, maar treden enkel voor de Forest Night speciaal naar buiten. Après-ski beats die ge voelt tot in uwe kleinen teen, het zogenaamde foute uur zal ongetwijfeld voor spektakel zorgen.


Icons (Red&Blue, Café Local, Ikon,…)
Icons is een DJ-duo voornamelijk bekend in het Antwerpse nachtleven dat alles uit de kast zal halen om de FOREST NIGHT op gang te trekken.


Zenith (Wanderlust, Cliché,)
Opkomend jeugdig Brasschaats talent dat de Ruiterhal zal doen daveren. Zeen & Myer (Mercat’eau, Opening Havenhuis Antwerpen, Tomorrowland…) They are an upcoming DJ/Producer duo bringing you only the best in deep & future house!


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.