Geschenkenbeurs Steinerschool De Wingerd

“Dat het er altijd zo gezellig is.” of “Wat je daar voor de feestdagen kan kopen vind je nergens anders! ”De meningen over de jaarlijkse geschenkenbeurs zijn unaniem positief. Volgens Leen Schillemans van de oudervereniging – de groep ouders die de geschenkenbeurs organiseert – is het succes een logisch gevolg van een jarenlange investering. “We kunnen het ons de laatste jaren permitteren om keuzes te maken in het aanbod van de standhouders. Zo kiezen we resoluut voor duurzame producten, focussen we op een divers aanbod en zorgen we ervoor dat we een meerwaarde bieden ten opzichte van bestaande winkels.” Naast juwelen, duurzaam, houten speelgoed of de mooiste boeken is er ook plaats ambachten en tal van handgemaakte creaties.

Steinerschool De Wingerd in Brasschaat is met voorsprong een van de mooiste en gezelligste scholen in de wijde omtrek. De groene omgeving, de ruimte voor de kinderen en ook hier weer de duurzame materialen zorgen voor een warm klimaat op school. “Een oase van rust, en dat is zelfs op een drukke geschenkenbeurs niet anders.”

Daarnaast is het ook de rol van de ouders die een cruciale rol speelt in het reilen en zeilen van deze school, maar ook voor het gevoel en de uitstraling ervan. “Ouders bouwen hier letterlijk en figuurlijk mee aan de school. Zo heeft de ‘groengroep’ de volledige kleuterspeelplaats nog avontuurlijker, veiliger en mooier gemaakt. De broodoven en de smidse zijn voorbeelden van ambachten die opnieuw aan bod komen omdat enkele ouders hier soms zelf jaren aan gebouwd hebben. Zo maken wij hier ‘samen school’.” Aldus Leen.

Laat u betoveren door de magische sfeer van de geschenkenbeurs van De Wingerd! U vindt er niet alleen de mooiste en origineelste kerstcadeaus (je kan hier zelfs prachtige kerstbomen bestellen aan een zeer scherpe prijs), het is ook ‘the place to be’ om naar live muziek van de kinderen te luisteren bij het vuur, lekkers te eten in het restaurant of af te tellen wanneer je jouw (klein)kinderen hier kan inschrijven… Lekker en gezond, voor ieder wat wils en een breed, verantwoord aanbod.

“We zijn misschien niet de grootste, wel de gezelligste geschenkenbeurs.” besluit Leen. Laat het aftellen maar beginnen!

Geschenkenbeurs Steinerschool De Wingerd
Vrijdag 16 (19-22u) en zaterdag 17 (11-18u) november
Zwemdoklei 3 – 2930 Brasschaat – www.steinerschooldewingerd.be

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.