Renovatie Jeugdhuis HobNob volop aan de gang

De renovatiewerken van de gemeente in jeugdhuis HobNob zijn afgewerkt. Vorig jaar werd het dak vernieuwd, dit jaar werd de luchtkoeling geplaatst. De oplevering van de werken werd maandag 22 mei afgerond. Ook werd deze al getest op de fuif van 19 mei, waar dit zorgde voor een zeer groot temperatuurverschil. Verder zet de gemeente ook nog mensen in voor het jeugdhuis. Zo worden we nog beter ondersteund en is er ook een betere communicatie. “Met de gemeente hebben we geïnvesteerd in zowel het gebouw als de mensen van hobnob. Het is heel aangenaam om zien dat dit rendeert en een nieuwe dynamiek geeft in het jeugdhuis” zegt Niels de Kort.

Het jeugdhuis zit niet stil en er zijn nog verdere investeringsplannen voor de binnenruimte. Er werden subsidiedossiers ingediend bij Cera, Formaat en bij de gemeente (via de verbouwingssubsidie voor jeugdverenigingen). Deze week verkregen we het bericht dat de subsidie bij Formaat werden goedgekeurd. Het jeugdhuis krijgt ondersteuning voor een sleutelplan en een vernieuwing van het podium. Zelf zal het jeugdhuis in de zomer nog verdere kleine aanpassingen doen. “We gaan blijven investeren in Jeugdhuis zo dat we alles kunnen blijven onderhouden en verbeteren om zo een up to date werking te houden” zegt Axel De Rop.

Ook gaan de evenement cijfers er goed op vooruit, dit is gebleken uit gegevens die zijn verkregen op de jeugdraad en het zal alleen nog maar beter worden door de renovatiewerken die de gemeente heeft uitgevoerd, zo is het tijdens evenementen veel aangenamer in de zaal.

Op 23 juni zal er weer een jongerenfuif georganiseerd worden door de Brasschaatse handbalclub, zodat ook de tieners een plek hebben om eens uit te gaan, en in de zomer zal het jeugdhuis ook terug regelmatig een zomer terras organiseren. 30 juni zal jeugdhuis HobNob de film De premier tonen in het gemeentepark. 26 augustus is het ook de jaarlijkse stratenloop van Jeugdhuis HobNob voor alle categorieën.

Verder doet het jeugdhuis ook mee aan de mooimakers. Dit betekent dat het jeugdhuis in de buurt mee zwerfvuil opruimt. Dit mede dankzij de hulp van Luc Vermeersch die deze actie is gestart in Brasschaat en ons speciaal materiaal hiervoor heeft gegeven.

Ten slotte zal het jeugdhuis ook terug actief opzoek gaan naar sponsors. Dit zodat er meer investeringen in materiaal of producten kunnen gebeuren alsook in de volledige werking, er zouden ook kleine projecten met dit geld gerealiseerd kunnen worden.
Hopelijk zien wij jullie binnenkort terug om eens een kijkje te komen nemen in het jeugdhuis en naar wat er allemaal verbeterd is.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.