vzw Rotonde opent gezondheidshuis

Rotonde zet zich al meer dan 40 jaar in voor personen met een handicap. Een uitgebreid team van medische en paramedische hulpverleners zorgt voor de goede werking. In dit Open Gezondheidshuis brengt Rotonde verschillende disciplines uit de gezondheidszorg samen: kine, ergo, psycho, sport & vrije tijd, vakanties en vorming. Oorspronkelijk richtte dit huis zich op cliënten die bij Rotonde wonen. Nu wordt de deur open gezet naar de regio, in de eerste plaats wel naar personen met een beperking. Ook oudere personen zijn zeker welkom.
Voorzitter van Rotonde Dirk de Kort is zeer trots dat er nu een heel breed publiek kan bereikt worden: “Bij vzw Rotonde zijn we ondernemend in zorg, na de Wereldwinkel op de site van Sterrenhuis zal dit Open Gezondheidshuis zorgen voor een nieuwe trekpleister vlak naast Klina. Dankzij de jarenlange expertise en inzet van onze medewerkers zal dit ongetwijfeld een succes worden”.
Ook de provincie Antwerpen laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Gedeputeerde Peter Bellens benadrukt dat dit concept een breed publiek toegang geeft tot de volledige waaier aan dienstverlening van Rotonde en haar structurele partners. Kwalitatieve dienstverlening voor personen met een handicap en andere kwetsbare groepen staat voorop. Vanuit de provincie willen we graag een verdere netwerking stimuleren gekoppeld aan andere projecten uit de regio om op die manier minder verre verplaatsingen te verkrijgen.

 

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.