Op donderdag 29 maart vindt voor de eerste keer Culinair Brasschaat plaats. Dit festijn gaat door om 19 uur in het Kasteel van Brasschaat. U kan op deze mooie locatie genieten van het lekkere eten van onze eerste gastzaak, J&M Catering. Zij zorgen tijdens onze eerste editie voor een onvergetelijke culinaire ervaring. U kan voor 59 euro proeven van een uniek menu dat speciaal voor dit evenement werd samengesteld. We beginnen de avond met een aperitief en daarbij smoked tapas. Vervolgens gaan we verder met een shared starter. Als hoofdgerecht kan u rekenen op grilled meat en we sluiten af met Hit the dessert. Dit alles kan u perfect consumeren met een drankje, zoals een glaasje cava, een halve fles wijn per persoon, water en koffie. Dit alles is in de prijs inbegrepen.

Er is voor iedereen een goodiebag met lekkernijen voorzien, en je maakt kans op een artistiekefoto van gallery van Kan t.w.v 695 € .

Als u deel wil uitmaken van deze uitzonderlijke ervaring, dan kan u mailen naar [email protected]. Dan sturen wij alle betalingsgevens door. Vergeet zeker uw naam niet te vermelden en met hoeveel personen u wil komen. We werken via overschrijving, maar u kan ook rechtstreeks betalen op onze website via Paypal. Die kan u vinden door naar www.culinair-brasschaat.be te surfen. Wenst u toch liever via overschrijving te betalen, dan kan dat op het rekeningnummer BE52 9731 8253 2109. Vermeld zeker in de mededeling Culinair Brasschaat.

Culinair Brasschaat is een initiatief dat Brasschaat weer culinair op de landkaart wil zetten. De gemeente heeft tal van lekkere en gerenomeerde restaurants, en daarnaast kent het ook heel wat streekproducten. Zo zijn er het streekbier d’Oude Caert en het champagnebier Brut d’Anvers van Dame Jeanne. Om deze meer bekendheid te geven, willen we met Culinair Brasschaat deze restaurants en makers van streekproducten bezoeken. Dat doen we liever in groep, want alleen is zo alleen. We organiseren dus een avond waarop we allemaal samen kunnen genieten van een menu in een Brasschaats restaurant. Bij dit concept wint iedereen, want jullie kunnen genieten van een heerlijk menu en wij zetten de restaurants en de streekproducten in de kijker. We willen Culinair Brasschaat elk jaar organiseren en het op termijn ook uitbouwen.


Comments are closed.