4 winkeldieven gevat

Op zaterdag 11 juni 2022, omstreeks 14u, kreeg de lokale politie Brasschaat een oproep voor winkeldieven die aan het werk waren in de Colruyt-vestiging aan de Leopoldslei. De winkeldetective had drie mannen opgemerkt die zich verdacht gedroegen en die ervan verdacht worden om in de voorbije 10 dagen een achttal feiten gepleegd te hebben in verschillende Colruyt-vestigingen overal in het land.

Bij aankomst van de patrouille van de politiezone Schoten bleek een van de mannen een farde sigaretten (t.w.v. 125 euro) verstopt te hebben in zijn kledij. Op de parking wachtte een vierde kompaan in een geparkeerde wagen. In het voertuig werd een aanzienlijke hoeveelheid rookwaar (20 pakken roltabak & 1 farde sigaretten) aangetroffen. Tijdens een huiszoeking in regio Antwerpen, uitgevoerd door de politiezone Noord, werden nog meer rookwaar gevonden, verschillende stukken merkkledij en merkhandtassen, alles met prijskaartje, en een twintigtal nieuwe tubes tandpasta.

Dankzij de goede samenwerking tussen de politiezones Schoten, Noord en Brasschaat konden de vier verdachten (°1994, 1994, 1995, 1998) voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter.


Comments are closed.