Bekende Vlamingen stappen voor autisme.

Zondag 8 september 2019 – Kasteel Ravenhof – Stabroek

Ieder ingeschreven wandelaar is verzekerd door Sport Vlaanderen en maakt kans om een fiets te winnen van Fietsen Verbist uit Hoevenen.

Peter Marijn Devalck komt samen met Ben Rottiers, Danni Heylen, Marianne Devriese, Steve Geerts en Tuur de Weert, drie km stappen voor autisme. Zij willen ouders van kinderen met autisme een hart onder de riem steken. De nood aan specifieke opvang is door de lange wachtlijsten nog altijd heel groot en daarom blijven we vandaag autisme en de ganse problematiek verder in de kijker plaatsen.

Iedereen die met autisme begaan is weet dat niet enkel binnen het gezin maar ook ver daar buiten, de school,vereniging….kortom in de ganse samenleving een uniforme en specifieke begeleiding binnen handbereik zou moeten zijn. Om nog meer kinderen met autisme en hun ouders te helpen wil onze organisatie in samenwerking met Autisme Centraal, de verschillende gemeentebesturen en de scholen in onze regio autismevriendelijker maken. Samen kunnen we aan de hand van soms kleine aanpassingen de samenleving voor hen een stukje makkelijker en duidelijker maken.

Van 9u tot 16u is er keuze uit verschillende klaverbladwandelingen = 1,5 € van 2,3,5 en 6 km.
We dekken om 10u de tafel voor een ontbijt in kasteel Ravenhof, 7 €/pp . De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de ondertussen bekendste accordeonisten uit de streek: Duo Melodie. Inschrijven is wel verplicht 03/665 35 17.Iets na 11u kan je gratis mee op boswachterwandeling.

Om in de juiste sfeer te komen worden om 13u onze BV’s, prominenten en vertegenwoordigers van bedrijven door de Streetband KFV-Putte-Grens muzikaal ontvangen. Om 14u bij de start van de geleide wandeling begeleiden ze onze boswachters en de ganse groep langs de binnenkoer richting Glöriette . Tijdens de wandeling is er zeker een moment voor een selfie met uw idool uit: “Fc De Kampioenen”, ”Familie” , of “En Daarmee Basta”.

Je kan natuurlijk ook gewoon komen genieten van ons mini restaurant, de cavabar of een ritje met de paardenkoets, luilekker het bos in voor 2 euro/ rit.

Op ons podium verwelkomt Willy Boy: Roy Miner,Ron van Hoof,Jay Thompson en Marijn Devalck. Kinderen – 12 jaar wandelen gratis en er zijn verschillende springkastelen. Ben Rottiers en andere BV’s kiezen om 16u het best verklede kindje. Alle kinderen dingen mee om een mooie prijs.

Meer info www.breekdestilte.be


Comments are closed.