C-Koren Kerstconcert

Het was even wennen, die eerste keer wat dichter bij elkaar staan en zingen zonder mondkapjes. Maar het voelde aan als een bevrijding, als een (weder)geboorte. Na anderhalf jaar uitstellen, afgelasten en de moed erin proberen houden…. mochten we weer! Voor eventjes dan toch. Enkele weken voor de geplande kerstconcerten vorig jaar, moesten we opnieuw beslissen om af te gelasten. Wat een domper!

Maar goed, na de (zoveelste) gedwongen winterstop vorig jaar konden onze kinderkoren al schitteren op “Natuurlijk”. Cantilene, Caljenté en Cantando stonden samen op het podium voor het concert “Zindering”. Con Amore zong tijdens “Goed geSTEMd!” in Wommelgem. Cantabo onthulde op 7 oktober hun “Mysteries”. Laat ons nu allemaal de vingers kruisen en tegelijk hout vast houden. Dan zal het ditmaal wel lukken om met onze 8 koren samen kerst te vieren.

Zaterdag 17 december om 19 uur en zondag 18 december om 15 uur verwelkomen we jullie in de Sint-Lambertuskerk in het centrum van Ekeren (de deuren gaan een half uurtje voor aanvang open). Omwille van de examens zal Carmina enkel op zaterdag deelnemen. Na de concerten is er mogelijkheid tot napraten in de Akerzaal van het Ekers Hof.

Tickets:
VVK € 13 – Kassa € 15 – Kinderen jonger dan 10 jaar € 8
Reservaties:
c-koren.be of 0499 331 514 (telefonisch t.e.m. 12 december)


Comments are closed.