Davidsfonds Brasschaat – De Syrische oorlog

De Syrische oorlog door Jens Franssen
Dinsdag 10 januari 2017 om 20 uur

Na de Arabische Lente was er hoop dat de regio de weg zou vinden naar democratische regimes en stabiliteit… We moeten vaststellen dat de ganse regio vele conflicten kenmerkt en het grootste conflict dat sinds 2012 loopt, de Syrische burgeroorlog, komt dagelijks in het nieuws door de vele dramatische gevolgen.

Jens Franssen, VRT-journalist, volgt deze oorlog en de ganse regio al vele jaren en is reeds bekroond voor zijn documentaires. Hij verbleef zelf meermaals in Syrië en Irak afgelopen jaren en komt ons deze avond vertellen over wat de stand van zaken is en hoe het zo ver is kunnen komen. Hij zal ook de situatie in de regio kaderen omdat dit onlosmakelijk verbonden is met de Syrische situatie.

Voor deze lezing is reservatie verplicht omdat gezien de onstabiele situatie het steeds mogelijk is dat deze lezing op het laatste moment moet verplaatst worden naar een latere datum als de spreker onverwacht naar de regio moet gaan. We wensen dan ook vooraf te weten wie er aanwezig zal zijn zodat snel kan verwittigd worden indien nodig.

Prijs: VVK € 6 Davidsfonds cultuurkaarthouders ;€ 10 niet-leden
Kassa € 8 Davidsfonds cultuurkaarthouders; € 12 niet-leden

Plaats: Ons Middelheem, Bredabaan 423
Reserveren: www.davidsfondsbrasschaat.be of Johan Cruysweegs – tel. 03 651 51 60 – [email protected]

Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.