Er was eens…

3 – 7 april en 10 – 14 april van 10u tot 17u , Kalmthout

Na het grote succes van ‘Er was eens…’ in de krokusvakantie, beleef je tijdens de paasvakantie opnieuw een bijzondere sprookjeswereld. Het Suske en Wiske – Kindermuseum geeft aan bekende verhalen een onverwachte draai. Zo zijn sprookjes niet alleen leuk voor de allerkleinsten maar ook grappig en spannend voor de hele familie!

Tijdens weekdagen van 3 tot 14 april is het Suske en Wiske – Kindermuseum geopend voor gezinnen. Na een sprookjesachtige museumrondleiding ontdek je wat er nu eigenlijk echt in het mandje van Roodkapje zit, versla je de draak uit Doornroosje en stap je mee op het vliegend tapijt van Ali Baba. Maar dat is niet alles… Want tijdens een halfuur durende show worden groot en klein ontvangen door een echte tovenaar die je meeneemt in een magisch verhaal met verschillende sprookjesfiguren.

Er was eens… is tijdens de paasvakantie een ideale uitstap voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Inschrijven is wel een must, want per rondleiding zijn er maar 50 plaatsen. Wees dus zeker van je plaats en bel naar T 03 666 64 85. De rondleidingen starten om 10, 13 en 15 uur.

PRAKTISCHE INFO EVENEMENT
Wanneer: 3 – 14 april (m.u.v. weekend) van 10 tot 17 uur
Waar: Suske en Wiske – Kindermuseum, Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout
Deelnameprijs: € 4 per kind en € 8 vanaf 18 jaar
www.provincieantwerpen/be > Suske en Wiske – Kindermuseum
www.facebook.com/SWKindermuseum
Tel. 03 666 64 85
[email protected]

Comments are closed.