Fit de zomer in

Brasschaat heeft oog voor de gezondheid van haar burgers en geeft ze een duwtje in de rug naar voldoende beweging. In het voorjaar worden er verschillende acties opgestart.

Hou je van de natuur, de frisse lucht en een goede wandeling? Dan kan je inschrijven voor Wandel je fit, een organisatie van OLO vzw en vzw Sport Plus Brasschaat. Je gaat dan op vrijdag in een tijdsspanne van 12 weken van 6 km naar 20 km wandelen. Ook rolstoelgebruikers zijn welkom. Het wandelproject brengt mensen met en zonder beperking dichter bij elkaar door samen steeds langere wandelingen te maken in de Brasschaatse Bossen. De startlocatie is niet altijd dezelfde. De eerste wandeling is 22 maart en start om 10u aan de parking van Sportoase Brasschaat. Het inschrijvingsgeld bedraagt €20. Inschrijven kan van 22 februari tot 15 maart.

Ook voor de fietsliefhebbers hebben we een uitdaging: woensdag 24 april is de eerste training van Spring op je fiets. In 10 weken leer je niet alleen verder fietsen (van 30 naar 80 km) maar ook hoe je veilig in een groep kan rijden. De Brasschaatse Wielerclubs zorgen voor enthousiaste begeleiders. Elke woensdag om 18.30u en zaterdag 9.30u gaan we fietsen. Je hebt wel een koersfiets of mountainbike nodig en een helm. Het inschrijvingsgeld bedraagt €25. Wil je meer info, ga dan naar de vergadering op woensdag 3 april om 19u in de cafetaria van het L. De Winterstadion, gemeentepark Brasschaat.

Meer info: sportdienst Brasschaat, Verhoevenlei 11, T. 03 650 03 30
[email protected] inschrijven via webshop vrije tijd www.brasschaat.be


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.