Miel en Ivo speelden voor de Brasschaatse senioren

De Brasschaatse collega’s en muziekvrienden Miel Pieters en Ivo Côme brachten de afgelopen coronatijd een beetje verlichting in de dagelijkse blijf-in-uw-kot-sleur bij de senioren van Vesalius, Het Buitenhof, De Mick en volgende week ook nog bij OLO.

Ivo, Brasschatenaar in hart en nieren, trakteerde zichzelf (en hopelijk velen) op zijn eerste professionele opname. ‘Zomer en winter’ is een fijne aaneenschakeling van zes nummers waarvoor hijzelf zowel tekst als muziek schreef en vier eigen vertalingen/bewerkingen van bestaande Angelsaksische nummers. Een mooie combinatie van dromerige, melancholische, soms lichtvoetige liedjes, pretentieloos en zeer genietbaar. De eerste bewerking: ‘Een morgen vol dromen’ is een vrije vertaling van het overbekende ‘Morning has broken’, gevolgd door een ‘ De Zolderkamer’, vol heimwee naar de voorbije jeugdjaren. Aan de nieuwsgierigen onder u om de rest te ontdekken en ervan te genieten op uw zomers terras… en waan u in Griekenland, aan zee, of…

Voormalig muziekrecensent aan BRT radio – afd. jazz/lichte muziek, Johan Vandenbossche, omschreef de muziek op de CD als volgt: “De muziek zelf biedt een aangename, goed gedoseerde afwisseling tussen melodieën van bekende songs en songs van eigen vinding. Onder deze laatste vind ik ‘Zolderkamer’, ‘Speciaal voor jou’, ‘Op het water’ en ‘Als zomer en winter’ zonder meer geslaagd.”

Beluister hier de trailer van de CD.

 

Liefhebbers kunnen de CD bestellen bij Ivo Côme via 03 -653 22 33 of 0475 97 153 of via mail naar [email protected] De cd kan opgestuurd worden na ontvangst van €15 op rek BE90 3200 4716 7332 van I. Come, (adres niet vergeten!) of af te halen bij Ivo zelf à € 10.

Comments are closed.